Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer i Knabstrup Keramiks online shop (www.knabstrup.com). Samtlige oplysninger (herunder nærværende vilkår) i webshoppen og i forbindelse med afgivelse af ordren er på dansk og aftaler indgås på dansk.

Dansk lovgivning bestemmer betingelserne for handler indgået i Knabstrup Keramiks webshop, eventuelle tvister afgøres ved de danske domstole.

Disse handelsbetingelser skal accepteres af kunden i forbindelse med afgivelse af ordre, og vil altid være tilgængelige på www.knabstrup.com. Vi opfordrer vores kunder til at læse handels-betingelserne grundigt.

Betingelserne vil løbende blive ajourført (Sidst opdateret: oktober 2017).

Selskabet bag www.knabstrup.com er:

Stelton A/S
Christianshavns Kanal 4
1406 København K
CVR nummer: 46064712

hvis primære forretningsområde er at designe, udvikle og distribuere produkter og brugskunst.

 

Bestilling af varer

Endelig aftale mellem dig og Stelton A/S anses for indgået, når Stelton A/S har bekræftet ordren.

Hvis Stelton A/S ikke er i stand til at opfylde din ordre, vil du blive kontaktet hurtigst muligt via e-mail.

Du er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet Stelton A/S ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet i vores webshop ud for den pågældende varer. Alle opgivne priser er inkl. moms (p.t. 25 %). Vi forbeholder os ret til at ændre priserne med øjeblikkelig virkning.

Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen.

Til enhver bestilling af vare i www.knabstrup.com bliver der tillagt et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger medmindre andet er angivet (f.eks. at vi tilbyder fri fragt i forbindelse med en kampagne). Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten, som køber godkender inden endelig bestilling, samt af den ordrebekræftelse som sendes pr. mail efter accept af købet.

Stelton A/S accepterer betaling med Dankort, VISA-Dankort, MasterCard og Eurocard

Beløbet vil først blive trukket på din konto, når vi sender ordren.

Stelton A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Bemærk også siden hvor du afgiver dine kortoplysninger ser anderledes ud end resten af shoppen – dette skyldes krav fra Nets om, at siden skal være sikker og oplysningerne krypteret.

 

Bekræftelse af købet

Du vil når du har afgivet dine betalingsinformationer og accepteret købet modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

 

Levering

Stelton A/S har lavet aftale med egnede distributionsselskaber, om udbringning af ordren til den oplyste leveringsadresse. Det er en fordel, og vil sikre en hurtigere levering, hvis der på den oplyste leveringsadresse også kan modtages pakker i dagtimerne.

Vi afsender normalt ordren inden for 2-5 arbejdsdage efter din bestilling er blevet bekræftet.

Da Stelton A/S ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan vi ikke med sikkerhed angive, hvornår ordren bliver leveret på den oplyste leveringsadresse.

Vi leverer p.t. i Danmark (ikke i Grønland og på Færøerne).

 

Fortrydelsesret

Du har i henhold til forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på de varer du køber i knabstrup.com, regnet fra den dag de modtages. Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varerne i væsentligt samme stand og mængde som du modtog dem. Emballagen udgør en væsentlig del af varen som helhed. Manglende eller ødelagt originalemballage, vil medføre at, varen ikke anses for returneret i væsentligt samme stand og mængde.

Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen har været taget i brug, da dette vil medføre en formindskelse af varens værdi.

Hvis du gør brug af fortrydelsesretten, er det dig som kunde, der bærer omkostningerne ved at sende varen tilbage til Stelton A/S. Du kan købe en GLS returlabel til 59 kr. på vores hjemmeside, som du vil modtage i din mail indenfor 24 timer. Når varen er modtaget retur og godkendt, overføres købsprisen (ekskl. fragt) til din konto/kreditkort hurtigst muligt og senest 30 dage efter modtagelsen. For at sikre så hurtig en ekspedition som muligt, skal du vedlægge den følgeseddel du modtog med leverancen eller den bekræftelse du modtog ved ordreafgivelsen. Hvis du ikke ønsker at få tilbageført beløbet på dit kreditkort, skal du oplyse hvilken bankkonto du ønsker beløbet sat ind på.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved levering.

Uanset hvordan du benytter dig af fortrydelsesretten er det dig, der dækker fragtomkostningerne til vores adresse.

 

Reklamationsret

Du har i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret på de varer du køber hos knabstrup.com. Det betyder, afhængig af den enkelte situation, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det forudsætter naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller skaden ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd. Der skal reklameres i rimelig tid efter du har opdaget manglen/skaden. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter manglen/skaden er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du skal altid kontakte os på stelton@stelton.dk, hvis du har en reklamation på varer købt i vores webshop. Du skal angive, hvad din reklamation går på, samt fremsende billede dokumentation og en kopi af din faktura. Herefter aftaler vi det praktiske omkring din reklamation.

 

Returpolitik

Returvarer, hvad enten der er gjort brug af fortrydelsesretten eller reklamationsretten, skal sendes til følgende adresse:

Stelton A/S
Att.: Webshop
Skolevej 1
DK-4540 Fårevejle

Følgeseddelen som fulgte med varen da du modtog den, eller den ordrebekræftelse du modtog ved bestilling skal vedlægges ved returnering. Returvarer kan ikke afleveres personligt på nogle af vores adresser, ligesom vi heller ikke modtager efterkravsforsendelser.

Bemærk venligst at vi ikke dækker returneringsomkostninger. 

 

Behandling af personoplysninger

Beskyttelse af personoplysninger

Stelton A/S er underlagt den danske personlov og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Stelton A/S er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger der registreres om kunder og besøgende på www.knabstrup.com. Ved køb på vores webshop accepterer du vores politik om beskyttelse af dine personoplysninger.

Stelton A/S indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender vores webshop. Nedenstående retningslinjer beskriver nærmere hvilken type informationer vi indsamler, hvordan vi behandler disse data, og hvem du kan kontakte såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

  • Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Det er vigtigt for Stelton A/S, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede kundedata i vores webshop er begrænset til betroede medarbejdere hos Stelton A/S, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre om oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til kundens rettigheder.

Det er dog desværre ikke muligt at garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via Internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores server. Så selvom Stelton A/S forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information.

Du sender altså dine data på eget ansvar.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Stelton A/S indhenter oplysninger om vores kunder på to måder: Gennem ’cookies’ (læs vores cookie-politik her (link)) og gennem registrering i vores webshop.

Formålet med at indsamle personlige oplysninger om dig som kunde, er at kunne sende dig nyhedsbreve (hvis du ønsker det), invitere dig til at deltage i konkurrencer, samt at gøre det lettere for dig at bruge vores webshop ved genbestillinger. De oplysninger vi gemmer er primært informationer som e-mail, navn, adresse, køn, alder o.l.

Ved køb i vores webshop udbeder Stelton A/S sig dit navn, adresse, telefon nr. samt e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere ordren og som udelukkende anvendes til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form i 5 år.

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Stelton A/S, således du løbende kan modtage nyheder og anden information fra Stelton A/S. Denne service kan du til enhver tid og uden omkostninger tilmelde og afmelde.

 

  • Hvem deler vi personoplysningerne med?

Når du registrerer dig i vores webshop eller på anden vis opgiver oplysninger, videregiver eller sælger Stelton A/S under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer til tredjepart uden din eksplicitte tilladelse. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke videregives til tredjepart.

 

  • Ændring af retningslinjer

Den hurtige udvikling af internettet kan gøre ændringer i vores behandling af private oplysninger nødvendige. Stelton A/S forbeholder derfor ret til løbende at opdatere og ændre retningslinjerne i nærværende dokument. Når vi gør det, retter vi også datoen (sidst opdateret) øverst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Stelton A/S dig besked ved at anbringe en meddelelse på en fremtrædende plads på vores webshop.

 

  • Din tilkendegivelse og ændring/sletning

Når du besøger vores webshop, accepterer du ovenstående retningslinjer.

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mailadresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester som du har tilmeldt dig i vores webshop, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger ved enten at logge ind på din konto eller sende en e-mail til vores kundeservice på stelton@stelton.dk.