Inspiration til borddækning

Nuancer af blå

Vær ikke bange for farver i din borddækning, men tænk i at skabe en sammenhæng mellem elementerne. Her har vi anvendt blå vaser og en blå skål og matchet dem med servietter i en lysere blå nuance. Det giver en stemningsfyldt og harmonisk borddækning.

 

Detaljerne gør en forskel

De er de små detaljer der giver den sidste og vigtige finish. Er det som her til julens bordækning, så lav en lille pakke og sæt på hver tallerken. Det skaber en forventningens glæde til det der følger senere når i har danset om jueltræet. Vi har her anvendt bestik i messing, hvilket giver en varm og autentisk sammenhæng med de naturlige elementer i borddækningen.

 

Julebordet kan også være rosa

Vil du bryde traditionerne lidt og skabe en anderledes borddækning for dine gæster, så kan julebordet godt være rosa. Så længe du anvender elementer der henleder tankerne på jul, så må du gerne udfordrer normalen.

 

Mix af naturens elementer

Du kan skabe meget forskellige udtryk afhængig af de elementer du sætter sammen. Her har vi eksempelvis anvendt østrigsk fyr i den lille vase og en mere enkel gren med kogler i den store vase. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Se hele Earth serien og køb her

KØB HER