FAQ

Levering og betaling

Er der gratis fragt?

Der er gratis fragt og porto ved køb på 500 kr. og derover. Køber du for under 500 kr. betales for fragt og prisen afhænger af den løsning du vælger.

Hvor mange dage går der fra jeg har bestilt varer på www.knabstrup.com til jeg modtager dem?

Vi afsender normalt ordren inden for 2-4 arbejdsdage efter at din bestilling er blevet bekræftet. Da Knabstrup Keramik ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan vi ikke med sikkerhed angive, hvornår ordren bliver leveret på den oplyste leveringsadresse eller GLS pakkeshop, men du skal forvente 3-6 hverdage.

Jeg er næsten aldrig hjemme, når pakkeposten kommer. Kan jeg få sendt pakken til mit arbejde?

Ja, der er mulighed for at vælge erhvervslevering som leveringsform. 

Hvis jeg køber flere varer på www.knabstrup.com og noget af det er udsolgt, får jeg så de varer, der ikke er udsolgt? Og hvad sker der så med de penge, jeg har betalt?

Normalt er der ikke udsolgte varer på www.knabstrup.com. Er der imidlertid varer, der netop er blevet udsolgt, og derfor er i restordre, kontakter vi dig på e-mail for at høre, om du ønsker dellevering, eller om du ønsker at vente med levering til alle dine bestilte varer er på lager. Hvis du ønsker dellevering, nøjes vi med at trække beløbet for de tilsendte varer. Ønsker du senere de varer, der var i restordre, skal du foretage en ny bestilling.

Kan jeg godt returnere de købte varer, hvis jeg har fortrudt købet?

Ja det kan du. Du har i henhold til forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på de varer du køber på www.knabstrup.com, og herefter 14 dage til at sende varen retur, regnet fra den dag varerne blev modtaget. Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varerne i væsentligt samme stand og mængde som du modtog dem.

Sender www.knabstrup.com også til udlandet?

Vi sender på nuværende tidspunkt kun til adresser i Danmark.

 

Om Knabstrups Keramiks produkter

Kan mine Knabstrup Keramik produkter tåle maskinopvask?

Knabstrup stellet tåler maskinopvask, men vi anbefaler at det gøres med forsigtighed. Høj temperatur i opvaskemaskinen, store temperaturudsving og slag / stød fra andre genstande i opvaskemaskinen, kan resultere i skår og krakeleringer.

Vi anbefaler at vaser og øvrige boligprodukter ikke vaskes i opvaskemaskine, men i hånden – se vores generelle anbefalinger her.

Kan Knabstrup stellet tåle at komme i mikroovnen?

Ja det kan det. Knabstrup Stellet er produceret i stentøj, så tåler både ovn og mikroovn, men undgå generelt hurtige temperaturændringer, da dette kan få glasuren til at revne.

Mine lys passer ikke ned i min lysestage. Skal jeg købe nogle bestemte lys?

Vores lysestager produceret, så de passer til de mest almindelige lys på markedet. Da alle vores produkter er håndlavede af keramik, som er et levende materiale, er ingen af vores produkter nøjagtig ens. Dette gælder også lysestagerne, hvor hullets størrelse kan variere en smule. Lyset tilpasses nemt lysestagen ved at opvarme bunden af lyset under en lighter eller i varmt vand. 

Der er en fejl på mit produkt. Hvor skal jeg henvende mig?

Vi anbefaler altid, at du henvender dig der, hvor du har købt produktet i første omgang. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ved reklamationer skal gyldig bon altid fremvises.

Kundeservice kan kontaktes på +45 39 62 30 55 eller stelton@stelton.dk

 

Andre spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her?

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Tlf.: +45 39 62 30 55

E-mail: stelton@stelton.dk